Trafalgar 2012

tapahtumia

opiskeluprojektit

matkaohjelma

Merikarvian lukion ja yhteiskoulun lukuvuoden 2011-2012 kansainvälisyyshankkeena on laaja Lontooseen ja Oxfordiin suuntautuva ja koko lukuvuoden kestävä hanke. Mukana on 31 opiskelijaa Merikarvian lukiosta ja 8 oppilasta Merikarvian yhteiskoulusta. Ohjaajina toimivat rehtori Pasi Koski sekä lehtorit Sirpa Pigg-Aulamo ja Emilia Lauttamus lukiosta ja tuntiopettaja Mari Marttila-Tähkänen yhteiskoulusta.

Hankkeen huipentumana on yhteinen matka Lontooseen ja Oxfordiin keväällä 17.4.-22.4. Ohjelma on vielä joiltakin osin auki, mutta se sisältää mm. tutustumista Lontoon kulttuuriin ja nähtävyyksiin, jalkapallo-ottelun Fulham-Wigan, kenties musikaaliesityksen, tutustumisen Stonehengeen ja Oxfordin yliopistoon. Ohjelma tarkentuu kevään kuluessa.

Hankkeen varainhankintaa on tehty koko lukuvuosi ja se jatkuu edelleen. Osa rahoituksesta tulee koulujen budjeteista ja kunta vastaa sekä lentojen että majoitusten ja kuljetusten kustannuksista. Omavastuuosuus on 300 euroa.

Trafalgar Square.
(Photo by David Iliff. License: CC-BY-SA 3.0)
päivitetty: 09/01/2012 klo 12:59:24