Merikarvian yläaste ja lukio

Aavan meren tuolle puolen — Merikarvialta satujen saarelle

Kansainvälinen hanke Islantiin

Aavan meren tuolle puolen—Merikarvialta Satujen saarelle on Merikarvian yläasteen ja lukion yhteinen kansainvälinen hanke lukuvuonna 2007-2008. Merikarvian yläasteen ja lukion painopistealue on kansainvälisyys ja onkin luontevaa, että kouluilla on pitkä historia kansainvälisten hankkeiden toteuttamisessa.

Lukuvuoden 2007-2008 hanke suuntautuu Islantiin. Hankkeeseen osallistuu 40 oppilasta ja opiskelijaa sekä 5 valvojaa. Hankkeen aikana opiskelijat ovat laatineet artikkeleja Islannin kulttuurista, historiasta, luonnosta ja elinkeinoista.

Hanke huipentuu huhtikuussa 2008 Islanninmatkaan, jonka aikana tutustutaan paikallisiin nähtävyyksiin, kulttuuriin ja vieraillaan ystävyyskoulussamme Fjölbrautaskoli Sudurnesjassa.

Sivulle päivitetään uusia artikkeleja ja blogimerkintöjä säännöllisesti sekä tietoa matkaohjelmastamme.

Hankettamme ovat tukeneet useat tahot. Kiitokset Teille kaikille!

Hyödyllisiä linkkejä

Merikarvian yläaste

Fjölbrautaskoli Sudurnesja

Reykjavikin kaupunki

Reykjavikin kaupungin matkailusivut

Whale Watching Reykjavik

Saga Museum

Blue Lagoon

Islanninhevostila

Restaurant Reykjavik

Pizzeria Rossopomodoro

Fosshotel Baron

Tekstikehys: AJANKOHTAISTA

Islantikuvaesitys koko koululle on pe 30.5.

Jos joku haluaa esityksen 300 tuunattua kuvaa itselleen, kysykää Timolta.

Hyvää kesää kaikille!!!

Päivitetty 26.5.2008