Tekstiruutu: Taideleiri Firenzessä

MERIKARVIA

Koulun puhelin: +358405403322

S-posti: etunimi.sukunimi(at)merikarvia.cedunet.fi

Michelangelon David-patsas on yksi Firenzen kuuluisimpia nähtävyyksiä.

Merikarvian yhteiskoulu ja lukio ovat järjestäneet  kymmeniä kansainvälisiä hankkeita.

Lukuvuoden 2010-2011 hanke on nimeltään Taideleiri Firenzessä. Hankkeeseen osallistuu 40 oppilasta ja opiskelijaa.

Hankkeen tavoitteena on lisätä oppilaiden tietoa Italian kulttuurista ja historiasta. Lukuvuoden aikana oppilaat tekevät projektitöitä ja hanke huipentuu toukokuussa 2011 tehtävään matkaan Firenzeen. Hanketta tehdään yhteistyössä kahden italialaisen koulun kanssa.

Hankeen yhteydessä oppilaat ja opiskelijat tekevät varainhankintatempauksia, kuten myyvät wc– ja talouspapereita, järjestävät myyjäisiä ja myyvät seinäkalentereita

Projektin päivämääriä

Projekti on päättynyt. Kiitokset kaikille osallistuneille hienoista kokemuksista.

Päivitetty 5.9.2011